Savremeni odnosi s javnošću mnogo su više od slanja saopštenja i brojanja medijskih objava. Danas je posao u PR industriji odgovorna profesija koja zahteva celu osobu. Jednomesečna obuka pruža vam mogućnost da na jednom mestu dobijete osnovna znanja, veštine i alatke za bavljenje ovom profesijom.  

PR korak po korak

Želite da se bavite odnosima s javnošću? Komunikaciju vidite kao oblast svog rada? Voleli biste da znate kako da efikasno kontrolišete kriznu situaciju? Hteli biste da kreirate i vodite medijske kampanje? Imate želju i volju da se bavite poslom koji mnogi smatraju „prodavanjem magle“ jer razumete da u njemu postoji nešto više? Kvalitetna komunikacija osnovni je preduslov svakog odnosa i posla. Zato su odnosi s javnošću mnogo više od slanja saopštenja i brojanja medijskih objava. U savremenom svetu bavljenje PR-om odgovorna je profesija koja zahteva celu osobu. 

PR stručnjak istovremeno je individualac i timski igrač, ekstovertna ali i osoba „iz senke“, sposobna za apstrakciju i praktično razmišljanje, profesionalac koji prati trendove, ali čvrsto stoji na temeljima profesije koji se ne menjaju, uvek usmeren na očuvanje ugleda klijenta, profesije i sebe. Jednomesečna obuka „PR korak po korak“ pruža vam mogućnost da na jednom mestu dobijete sva osnovna znanja, veštine i alatke kojima ćete započeti ili unaprediti svoju PR biografiju i steći sigurnost u radu na budućim projektima i sa novim klijentima.  

Kurs se održava u večernjim časovima, utorkom i četvrtkom od 18 do 20 časova. Cena jednomesečne obuke iznosi 9000 dinara.

Prijavljivanje je otvoreno do 15.  decembra  2020.

Jednomesečna obuka sastoji se od sledećih osam modula:

Modul 1: PR do koske
Modul 2: PR i mediji
Modul 3: Muke po PR-u
Modul 4: Krizni PR
Modul 5: PR u javnoj upravi
Modul 6: PR u korporativnom sektoru
Modul 7: Digitalni PR
Modul 8: Kreiranje PR sadržaja