Sa kamerom i mikrofonom na TI

Javni nastup
Strah od javnog nastupa jedna je od najstresnijih situacija za većinu ljudi. Zbog čega je to tako i šta je to što nas blokira i koči? Koje su prepreke lako savladive, a koje su najčešći razlog nekontrolisane treme, panike i odustajanja? Naš dvodnevni kurs "S kamerom i mikrofonom na TI" pružiće vam osnovne alate i podršku u pripremi za držanje govora, obraćanje na skupu, radio ili TV gostovanje i svaki drugi oblik javnog nastupa. (више…)
Vidi više

Društvene mreže i PR

PR i društvene mreže
Društvene mreže postaju ključni kanal komunikacije. Kako se marketing na društvenim mrežama uklapa u celokupan PR jedne organizacije, institucije ili kompanije? Kroz trodnevni kurs “PR i društvene mreže” savladaćete osnovne tehnike vođenja naloga na Fejsbuku, Tviteru, Linkedinu i Instagramu i unaprediti veštine u oblasti internet marketinga. (више…)
Vidi više

PR ŠKOLA

PR škola
Savremeni odnosi s javnošću mnogo su više od slanja saopštenja i brojanja medijskih objava. Danas je posao u PR industriji odgovorna profesija koja zahteva celu osobu. Jednomesečna obuka pruža vam mogućnost da na jednom mestu dobijete osnovna znanja, veštine i alatke za bavljenje ovom profesijom.   (више…)
Vidi više

DVODNEVNI KURS PR I MEDIJI 

PR i mediji
Kako se grade kvalitetni odnosi s medijima? Kako biti „dobar“ s urednicima, a ostati profesionalac? Šta krasi najbolje PR stručnjake kada su mediji u pitanju?  Dvodnevni kurs “PR i mediji” pomoći će vam da saznate sve o tome šta urednici i novinari NE vole i NE žele da čuju, dobiju, pročitaju i šta sigurno neće hteti da „puste“.  (више…)
Vidi više